28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Армія
  • На Житомирщині недостатній рівень підключення до тепла житлових будинків

На Житомирщині недостатній рівень підключення до тепла житлових будинків

  • 2 листопада, 2008 13:13
Президент України Віктор Ющенко наголошує на персональній відповідальності кожного керівника, зокрема, керівників обласних та районних державних адміністрацій, за забезпечення належних умов проживання та життєдіяльності громадян України.

На цьому наголосив заступник Глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний під час селекторної наради з головою Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головами обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

При цьому першочерговим завданням керівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, яке поставив Президент України, є забезпечення теплом об'єктів соціальної інфраструктури та житлових будинків, зазначив Роман Безсмертний.

Р. Безсмертний констатував, що, за інформацією з регіонів, майже всі об'єкти наразі готові до опалювального сезону. Водночас опалювальний сезон розпочали далеко не всі - і пояснити це теплою погодою можна не скрізь. Зокрема, недостатній рівень підключення до тепла соціальних об'єктів та житлових будинків у Дніпропетровській, Житомирській, Луганській, Львівській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

З метою координації діяльності Ради міністрів Криму, обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій щодо підготовки об'єктів ЖКГ та закладів соціальної сфери до опалювального сезону 2008/2009 року, розв'язання проблемних питань тощо Секретаріат Президента України провів три селекторні наради (7 липня, 20 серпня, 22 вересня).

Поділитись

Новини по темі: