25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Житомирська станція швидкої допомоги переїде на вулицю Лятошинського

Житомирська станція швидкої допомоги переїде на вулицю Лятошинського

  • 30 жовтня, 2008 10:20
«Рішення міськвиконкому про те, що Житомирська станція швидкої допомоги переміститься на вулицю Лятошинського (колишня «Молочна кухня») давно», – запевняють нас у приймальні міської станції швидкої допомоги. Проте коли ж саме зміниться юридична адреса «швидкої» – наразі невідомо.

На жаль, на сьогодні вулиці Московська і Київська, на які після свого переїзду виїздитимуть у разі виклику бригади швидкої допомоги є найбільш проблемними у плані руху транспорту. Саме на цих вулицях найчастіше в місті створюються автомобільні пробки. Про це ми теж зауважили співробітникам «швидкої».

«А ви пам’ятаєте, де раніше була «швидка»? – зауважують у станції. – «В самому кінці вулиці Черняхівського. Звідти «рафіком» взагалі було проблемно виїхати».

Втім пробки, очевидно, не єдина проблема для швидкої. Водії, Правила дорожнього руху яких зобов’язують пропускати «швидку» вперед роблять це абсолютно неохоче… Поки що ж доводиться просто чекати поки станція таки переїде. Можливо, тоді людям не доведеться так довго чекати лікарів?

Поділитись

Новини по темі: