16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Дослідження: 10 найвпливовіших людей Бердичева

  • 28 жовтня, 2008 17:35
  • 1

Газета «Діловий Бердичів» провела дослідження на тему «Десять найвпливовіших людей Бердичева».

В ході дослідження редакція опитала експертів, представників бізнесу, назвати десять чоловік, які найбільш впливають в місті на ухвалення важливих питань в різних структурах. Всього було опитано 25 експертів, які добре розбираються в «кухні» підготовки і реалізації рішень в Бердичеві.
 
При визначенні найвпливовішої людини нашого міста експерти були одностайні – це мер міста Бердичева Василь Костянтинович Мазур. Його можливості у сфері ухвалення міських рішень практично безмежні, це визнають всі наші експерти незалежно від особистих симпатій і антипатій.
 
На другому місці голова місцевої податкової адміністрації Самборськая Ірина Володимирівна.
 
На третьому місці в списку «найвпливовіших людей Бердичева», на думку експертів, знаходиться секретар міської ради Бердичева Василь Іванович Толочко.
 
На четвертому місці – керівник районного управління МНС Шевчук Ігор Володимирович.
 
На п'ятому місці заступник мера Бердичева Онофрійчук Сергій Петрович. Слідом за ним слідує ще один заступник мера Бердичева Пономарчук Володимир Вячеславович, який займає шосту позицію в списку.
На сьомому місці «по впливовості», на думку експертів, знаходиться головний міліціонер Бердичева Олефір Юрій Леонідович.
 
На восьмому місці списку депутат міської ради Бердичева, підприємець Ястремський Олексій Геннадійович.
 
На дев'ятому місці рейтингу «Десять найвпливовіших людей Бердичева» знаходиться прокурор міста Бердичева Денісенко Ігор Володимирович.
Замикає десятку впливових людей Бердичева заступник розділу регіональної податкової адміністрації, керівник податкової поліції Макаренко Сергій Дмитрович, пише газета «Діловий Бердичів».
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

FedyaBobr
7 березня, 2009 18:31:36

Рекомендую: Ястремського Олексія Сулеймановича поставити на перше місце, а <br /> на друге місце поставити ветерана міністерства здоровя, ветерана обласного управління здоровя, ветерана міської лікарні, ветерана відділення кардеології , лікаря з 170 - річним стажем, заслуженого маразматика Бердичева Яроцьку Людмилу Іванівну, яка на цей час пів року знаходиться на лікарняному, коли всіх її колег позвільняли, а вона залишилась неушкодженою, чекає, сука, слушного моменту поки вляжуться всі перипетії навколо міської лікарні, щоб знову здирати &quot;дань&quot; у вигляді пилососів, радіотехніки, мзди за вхід в кардіологічне відділення, або за те, щоб передати сидор хворому.