29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • В Житомирі на День студента відбудеться ток-шоу "Музичний ринг-2008"

В Житомирі на День студента відбудеться ток-шоу "Музичний ринг-2008"

  • 27 жовтня, 2008 14:57
Напередодні Дня студента, 13 листопада, в Житомирському муздрамтеатрі стартує третє відкрите творче змагання молодіжних виконавців – ток-шоу "Музичний ринг-2008".

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі "Шоу Сергія Вікторова".

Глядачі матимуть змогу не лише познайомитися з творчістю виконавців, а й поспілкуватися з ними, почути від них відповіді на свої запитання, дізнатись про їхні мрії, погляди на сьогодення та плани на майбутнє.

На третьому "Музичному рингу" змагатимуться молодіжні виконавці: Андрій Говорадло та епатаж-група "Peklo's Мучачос".

Гості свята – відомі молодіжні виконавці "Шоу Сергія Вікторова", студія естрадних мініатюр "Роміна-шоу", молодіжні виконавиці Адріана та Наталі, Ілона Кириленко, Інна Романюк, група "Паніка", танцювальна команда "T.Squad" та улюблениці поліської молоді –учасниці музичних груп "Пау-TINA" та "МАГМА".

Наприкінці свята глядачі оплесками визначать кращу молодіжну групу 2008 року.


  • Свято відбудеться 13 листопада о 17.00 у приміщення Житомирського облмуздрамтеатру.


Учасники:

Андрій ГОВОРАДЛО – співак, соліст "Шоу Сергія Вікторова", лауреат музичних конкурсів та фестивалів "Пам'ять жива", "Зоряні надії", "Teen Wave", "Зоряний дощ", "Листопад" (Білорусія), "Молодограй" (м. Луцьк).



Епатаж-група "Peklo's Мучачос" – У складі колективу три юнака, які завжди шокують глядачів своїми відвертими сценічними вбраннями, а нещодавно склад групи поповнила симпатична юна леді. Групі лише півроку, але нею керує досвідчений молодіжний виконавець і танцюрист Давид Найфонов.

Поділитись

Новини по темі: