19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Житомирська фірма залишила без водопостачання жителів Бердичева

Житомирська фірма залишила без водопостачання жителів Бердичева

  • 22 жовтня, 2008 16:29

Жителі цілого кварталу в районі міської лікарні в м. Бердичеві (Житомирська область) залишилися без водопостачання. Причиною цьому сталі дії працівників житомирської фірми, яка проводила водогін в приватному секторі, — говорять працівники водоканалу.

Суспільство з обмеженою відповідальністю «Еверест» виконувало підготовчі роботи по установці труб для водопостачання будинку пенсіонера, без належної проектної документації. Коли прорвало одну з труб працівники водоканалу, які приїхали на виклик виявили, що вентиль, який регулює подачу води безпосередньо до будинку знаходиться в несправному стані.
 
- Вийшла з ладу замочна арматура, яка регулює подачу води в приватний сектор. Тому ми вимушені були перекрити магістральну трубу - повідомив начальник ділянки КП «Бердичівводоканал» Валерій Павлівський.
Водопостачання може бути відновлене тільки тоді, коли власники відповідальні за цю ділянку труби, на якій виконувалися роботи, проведуть заміну застарілого вентиля. Про це «Журнал Житомира» повідомляє ВІК.
Поділитись

Новини по темі: