25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Влада Житомира планує підвищити проїзд в маршрутах до 2 грн.

Влада Житомира планує підвищити проїзд в маршрутах до 2 грн.

  • 18 жовтня, 2008 18:42
Житомирська міськрада планує вже з 1 грудня 2008 року збільшити вартість проїзду в міських маршрутах до 2 гривень. Як повідомили «Журнал Житомира», ціни на проїзд планують розділити за часом доби.

Так, з 6 годин ранку до 21 години вечора, проїзд в маршруті вам обійдеться в 1 грн. 75 копійок, а з 21:00 до 24:00 – 2 гривні. Такі цифри вказані в проекті рішення міськвиконкому, який планується винести на одне з чергових засідань.

– Це лише проект рішення. Дане питання поки що вивчається і узгоджуватиметься з інспекцією по контролю за цінами, антимонопольним комітетом, і іншими організаціями, – коментує Сергію Роздуму «20 хвилин» дану ініціативу заст. мера Ігор Гундич, – Звичайно, подорожчання буде, але на скільки точно – тепер ще невідомо. Приведені тарифи далеко не є остаточними. Поки ми виконуємо стандартну процедуру. Сам же проект виноситиметься на розгляд міськвиконкому десь в другій декаді листопада”.

Також виконком Житомирської міськради запрошує громадськість взяти участь в обговоренні цього проекту (з проектом можна ознайомитися в газеті «Місто»).
Поділитись

Новини по темі: