26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Чи справді розпочато опалювальний сезон?

  • 17 жовтня, 2008 16:28
«Що сьогодні може бачити пересічний українець вийшовши на вулиці Житомира? Складається враження, що місто перетворилося на поле бою: навколо розриті окопи, з яких стирчать труби та де-не-де з асфальту проривається пара», - наголосив голова Житомирської обласної організації Руслан Коцюбинський.

Така невесела картина милує око вже тиждень.

Саме тоді, чомусь почали розривати тільки недавно заасфальтовані автошляхи та тротуари, щоб латати системи опалювання, в той час, коли термін їх експлуатації вже давно вичерпаний і вони потребують негайної заміни.

То чим займалася наша влада протягом всього року, які важливі соціальні питання було вирішено? Натомість, міський голова Шелудченко Віра Тимофеївна заявила, що опалювальний сезон розпочато з 15 жовтня.

Сьогодні на календарі вже 17 жовтня, а батереї до сих пір холодні. І такий сценарій повторюється з року в рік. А страждають від цього насамперед прості українці, які вчасно сплачують рахунки, і чекають відповідного обслуговування тепломереж та своєчасного початку опалювального сезону, натомість ми отримуємо холод в оселях і численні захворювання з-за низької температури в оселях. Кому ж і для чого потрібна влада, яка нездатна справлятися з покладеними на неї обов’язками?

Вона має бути терміново усунена. Містом мають керувати люди, які готові комплексно розвивати інфраструктуру та вирішувати нагальні соціальні питання й здатні взяти на себе відповідальність за власні дії, а не дилетанти-популісти, які йдуть до влади з гаслом «До ладу», а в реальних справах доводять все до безладу. – йдеться в повідомленні прес-служби ЖОО ВО «Свобода».






Поділитись

Новини по темі: