25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Вночі в Житомирі у чоловіка з-під будинку викрали іномарку

  • 13 жовтня, 2008 17:44

Вчора, 12 жовтня в Богунській райвідділ міліції звернувся 32-річний житель Житомира із заявою про угін. Про це «Журнал Житомира» повідомили в прес-службі УМВД України в Житомирській області.

Чоловік заявив про те, що вночі з 11 на 12 жовтня невідомими викрадено його автомобіль "Опель", який знаходився поблизу будинку по вулиці Шелушкова, в місті Житомирі. Працівниками міліції приймаються розшукові заходи щодо встановлення осіб зловмисників і місцеперебування транспортного засобу.
 
Шановні громадяни, не забувайте  про безпеку Вашого майна. Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо в нічний час, Ви провокуєте потенційних зловмисників. Будьте обачними і обережними. Для попередження викрадання обладнайте авто противоугонними пристроями.

Всього, впродовж минулої доби, черговими частинами УМВС України в Житомирській області зареєстровано 4 злочини а саме: грабіж, хуліганство, 1 злочин по лінії економіки та інші. 3 людини підозрюються в здійсненні відмічених протиправних дій.
 
Автомобілями, що найбільш крадуть, в Україні залишаються машини сімейства ВАЗ, при цьому іномарки складають 2/3 від загальної кількості угонів.
На 2 місці по крадіжках знаходяться автомобілі "Daewoo", що зв'язане, швидше за все, з "можливістю легалізації машин і існуванням ринку збуту". 3-є місце займає "Volkswagen", 4-є, - "Mercedes", 5-є, - "Audi". 6-є місце  Україні займають автомобілі "Skoda", 7-є, - BMW, 8-є, - "Lexus". Передостаннє, 9-є місце дісталося "Toyota". Останнє, 10-є, місце займає "Chevrolet".
Поділитись

Новини по темі: