27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • За минулий тиждень черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 73 злочини

За минулий тиждень черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 73 злочини

  • 6 жовтня, 2008 11:51
За минулий тиждень черговими частинами УМВС України в області зареєстровано 73 злочини, серед них: 4 випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 5 пограбувань, 17 крадіжок та 47 інших протиправних діянь. За цей же період працівниками міліції розкрито 61 злочин, а саме: 4 випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 4 пограбування, 9 крадіжок та 44 інших злочини.

29 вересня до Овруцького РВ міліції звернулась жителька с. Оленичі Овруцького району із заявою про те, що напередодні із її будинку, шляхом проникнення через вікно, невідомим викрадено 950 гривень.

Оперативниками сектору карного розшуку встановлено, що злочин скоїв 19-річний раніше судимий житель с. Сирківщина Овруцького району, якого затримано. Викрадене вилучено.

30 вересня до Лугинського РВ міліції звернулась пенсіонерка із заявою про те, що в с. Липники Лугинського району із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено 5 тис. гривень.

Оперативниками сектору карного розшуку встановлено, що злочин скоїв непрацюючий 30-річний місцевий житель, якого затримано.

2 жовтня до Баранівського РВ звернулась жителька с. Стара Гута із заявою про те, що цього ж дня в період з 14 до 15 години із її будинку, при невідомих обставинах, викрадено гроші в сумі 5 тис. гривень, 300 євро та 1 тис. 500 доларів США.

Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїв 34-річний непрацюючий місцевий житель, племінник потерпілої, який перебував у неї в гостях.

У ході проведення оперативних заходів в с. Троковичі Черняхівського району у будинку пенсіонерки, місцевої жительки, виявлено та вилучено 10 кг. марихуани, яку остання зберігала з метою збуту.

3 жовтня до Богунського РВ міліції звернулась житомирянка повідомивши про те, що напередодні близько 23 години в м. Житомирі по вул. Чехова невідомий відкрито відібрав у неї золоту обручку вартістю 2 тис. гривень.

Оперативниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїв 18-річний місцевий житель, якого затримано, викрадене вилучено.

4 жовтня до Коростенського МВ міліції звернулась пенсіонерка, жителька райцентру, повідомивши про те, що цього ж дня близько 13 години в м. Коростені по вул. Щорса троє невідомих, шляхом обману та зловживання довірою, заволоділи її грошима у сумі 2 тис. доларів США та 10 тис. гривень.

Наразі працівниками міліції вживаються заходи направленні на розкриття даного злочину та встановлення осіб зловмисників.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що шахрайство зафіксувати значно легше, ніж довести і тим більше найти винних у його скоєнні. Тому не дозволяйте шахраям приспати вашу пильність. Не забувайте про власну безпеку.

Якщо ж Ви стали жертвою подібного злочину, негайно зверніться до міліції. Телефон 02 працює цілодобово.

Анастасія Лещенко інспектор ВЗГ УМВС в Житомирській області

Поділитись

Новини по темі: