26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • У Житомирській області відкрили 8 спортивних майданчиків зі штучним покриттям. ФОТО

У Житомирській області відкрили 8 спортивних майданчиків зі штучним покриттям. ФОТО

  • 3 жовтня, 2008 14:22

У містах і районах Житомирської області продовжується робота по будівництву сучасних спортивних майданчиків. Починаючи з 2004 року, в області встановлено 36 майданчиків зі штучним покриттям і 15 – з тренажерним устаткуванням.

Як заявив «Журналу Житомира» заступник голови облдержадміністрації Микола Черненко:
 
«Тільки цього року встановлено 8 майданчиків зі штучним покриттям в містах Андрушівка, Баранівка, в селищі Романів, в селах Марьяновка Баранівського району, Головино Черняхівського, Потієвка Радомишльського, Гришковці Бердичівського районів. Тренажерне устаткування встановлене на майданчиках в селищі Емільчино і на базі військового інституту в місті Житомирі».
 
Проте, цієї кількості явно недостатньо, констатує радіо «Житомирська хвиля».
 
Нагадаємо, в квітні цього року був проведений місячник по облаштуванню спортивних майданчиків. Роботи велися майже на 1300 спорудах.
 
Складніша ситуація з капітальними спортивними спорудами – на їх будівництво і ремонт хронічно не вистачає засобів. На реалізацію обласної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки передбачено 3 мільйони 300 тисяч гривень. А, наприклад, для добудови одного Малинського спортивного комплексу необхідно 8,5 мільйонів гривень.
 




Поділитись

Новини по темі: