28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Із підлогового унітазу рятівники витягли мешканця району

Із підлогового унітазу рятівники витягли мешканця району

  • 3 жовтня, 2008 10:57
Незвичайну операцію на центральному ринку провели рятівники міської комунальної аварійно-рятувальної служби. Із підлогового унітазу їм довелося витягати мешканця Бердичівського району.

Той ненароком впустив у дірку свій мобільний телефон. Чоловік спробував дістати його рукою, але застряг у зливовій трубі ліктем. У кабінці бідоласі довелося лежати декілька годин.

Працівники базару спробували допомогти йому олією, але рука не вилазила. Довелося викликати МКАРС і швидку допомогу. Поки тривав порятунок, кінцівка набрякла, тож медики кололи чоловіку знеболювальне.

Віталій Юрчук, начальник Бердичівської МКАРС: «Операція тривала 48 хвилин. Потрібно було ламати унітаз і сам бетон. Він був товщиною до 80 сантиметрів, дуже доброї марки. Використовували бетонолом, болгарку, різак».

Нещасного доправили до районної лікарні. Під час обстеження медики ушкоджень не виявили, лише синдром часткового здавлювання руки. Тож чоловіка відпустили додому. А злополучний туалет на центральному ринку доведеться ремонтувати.

Автор Юлія Крук









Поділитись

Новини по темі: