25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Колишній директор парка Анатолій Драган звинуватив архітектора Житомира у фальсифікації документів

Колишній директор парка Анатолій Драган звинуватив архітектора Житомира у фальсифікації документів

  • 2 жовтня, 2008 21:57
Колишній директор житомирського парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна та депутат міськради Анатолій Драган зробив гучну заяву.

Він переконаний, що «став не угодним» владі, оскільки заважав певним комерційним структурам робити бізнес на території парку, а також зупиняв дерибан землі. Депутат-бютівець просить прокуратуру та податкову організувати перевірку його інформації.

Під час свого виступу на сесії Анатолій Драган звинуватив нового архітектора Житомира Сергія Руденка у фальсифікації документів. Нібито він посприяв виділенню землі у гідропарку маловідомій фірмі «Спектр-М».

Однак, як пише Андрій Паперний газета "Ехо", минулого року навесні, міліція під час рейду опечатала у парку Гагаріна декілька торгових трейлерів. Бізнесмени без дозволу торгували у 200 метрах від дирекції парку. Також екс-директор закрив очі й промовчав про кафе «Дубки», що у гідропарку. Цей заклад сфера впливу екс-начальника управління житлово-комунального господарства міськради бютівця Геннадія Забродського.

 - Заява Драгана - це чистої води політтехнологія. Причому дуже хороша. Її свого часу використали Ющенко і Тимошенко - ображених у нас люблять. БЮТівцям не хочеться втрачати навіть не дуже стратегічні посади. Якщо абстрагуватися від політики, то, як житомирянин, вважаю, що Драгана звільнили за діло. Бо парк зовсім законсервувався, - упевнений заступник директора житомирської PR-агенції «Имидж-Мастер» Володимир Гребьонкін.

Експерт не заперечує, що завдяки зусиллям працівників, котрі працюють майже на ентузіазмі, парк таки є охайним. Проте стратегічного розвитку, яким власне і має перейматися директор, немає.

До ладу можна було б привести набережну, «вибити» грошей на нові атракціони, реставрувати «ракушку» для молодих житомирських музичних колективів. Або принаймні перекопати газони і засіяти їх якісною травою. І тоді житомиряни, як на Заході, могли б приємно відпочивати простонеба.

Чи справдяться його слова знатимемо вже скоро.
Поділитись

Новини по темі: