18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомиру бракує плавальних басейнів

  • 2 жовтня, 2008 19:25
Житомирська область продовжує залишатися на останньому місці в Україні по забезпеченню плавальними басейнами. На 10 тисяч населення області доводиться 12 квадратних метрів води.

Як повідомив заступник розділу облдержадміністрації Микола Черненко, басейнів в області небагато, але і ті, працюють не всі.

«У області є 5 плавальних басейнів, а діють лише три – в Бердичеві, Житомирі і Новоград-Волинськом», - констатує Микола Черненко. «25-метровий басейн в селищі Новогуйвінськ Житомирського району не працює, хоча знаходиться у хорошому стані. Залишається невирішеним питання роботи коростенського басейну, який знаходиться у власності "Укрзалізниці", – він не ремонтується і не працює».

Відновлення роботи існуючих басейнів і будівництво нових, звичайно, справа недешева. Зараз завершується будівництво гидротерапевтичного комплексу зі стандартним плавальним басейном на базі Іршанського ГЗК, передає «Житомирська хвиля. Впродовж останніх двох років на його будівництво було направлено більше двох мільйонів гривень.

А для відкриття басейну в школі №22 м. Житомира необхідно близько півмільйона гривень.
Поділитись

Новини по темі: