29 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відкрився торговий центр «Глобал UA». ФОТО

  • 28 вересня, 2008 20:46
Сьогодні, 27 вересня в Житомирі відкрили першу чергу торгового центру «Глобал UA» за адресою: вулиця Київська, 77, в Житомирі. Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомили в прес-службі компанії.

Згідно повідомленню, орендна площа першої черги складає 21,0 тис кв метрів, також відкрита парковка, площею 11 тис кв метрів на 656 парко-місць.

Якірними орендарями першої черги ТЦ «Глобал UA» є продуктовий гіпермаркет «Караван», ресторан швидкого живлення «Mc Donalds», супермаркет товарів для дітей «Тігрес», парфюмерний супермаркет «Brocard», ювелірний супермаркет «Укрзолото».

Також в ТЦ будуть представлені магазини техніки і електроніки - «Мегамакс» і «Технополіс», спортивного і модного одягу - «Adidas», «Columbia», супермаркет модного одягу «Reserved», а також «Motor», «Collin’s», «Broadway», взуття -  «Інтертоп» і багато інших відомих брендів.

Всього в першій черзі Торгового центра розміщено більше 70 кращих магазинів аксесуарів, косметики і парфюмерії, товарів для дітей, техніки і електроніки, меблів і товарів для будинку, одягу і взуття, кафетеріїв. ( Консультант і ексклюзивний агент по здачі в оренду - компанія «Українська Торгова Гільдія»)

Як уточнили у відділі маркетингу компанії, до кінця 2009 року будуть введені в дію друга (1 квартал 2009 г) – 10 тис кв метрів торгової галереї, і третя черга (3 квартал 2009 г) торгового центру.

У них будуть розташовані льодовий каток, боулінг, дитяча ігрова зона, мультиплекс на 6 залів (кінотеатр), кафетерії і ресторани, спортивний супермаркет і також будівельний-господарський гіпермаркет, загальною площею 10 тисяч кв метрів.


Нагадаємо, житомирський ТЦ «Глобал UA» є одним з найбільших регіональних торгових центрів.

Комплекс розташований на одній з центральних вулиць Житомира, яка є частиною транспортного кільця, що зв'язує центр Житомира з автовокзалом і ж/д вокзалом, а також що є в'їздом і виїздом в київському напрямі.
























Интернет-издание «Журнал Житомира»    [українською]
Поділитись

Новини по темі: