19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Стихійні смітники в дворах Житомира чекають «Грінко». ФОТО

Стихійні смітники в дворах Житомира чекають «Грінко». ФОТО

  • 19 вересня, 2008 12:30

Вивіз сміття від житлових будинків – для жителів міста Житомира хворобливе питання, а для багатьох Жеків – надзвичайно проблемне. Сторонній погляд коли не коли, та й уловить стихійний смітник поблизу того або іншого двору.

Причина наявності таких звалищ криється іноді в безвідповідальності відповідних комунальних служб, а отже, самої Житомирської міської ради і тих посадовців, які за це відповідають. А іноді, як ось по вулиці Гагаріна, 5, все упирається просто в технічні проблеми, пише Роман Здорик газета "20 хвилин".
 
Колишнє керівництво Жеку №12 має заборгованість перед КАТП-0065, тому вивозити побутові відходи не обговорено. Нове керівництво уклало угоду з фірмою «Грінко».
 
Проте, майданчик з баками для сміття, яке на сьогодні існує біля згаданого будинку, не підходить для даної фірми. Адже їх автомобілі достатньо громіздкі.
Крім того, каменем спотикання для Жеку став також сміттєпровід, який фактично робить неможливим вивіз сміття фірмою «Грінко». Потрібні спеціальні фірмові баки, а ті які є - не підходять під сміттєпровід (шахту для сміття). Шахту ж заварити ЖЕК нє має права, якщо хоч один житель під'їзду проти. Ось і замкнутий круг.
 
Проте, як пояснили нам в Жеку №12, ця проблема буде вирішена найближчим часом. Найближчим часом, сміття, яке накопичилося за достатньо довгий час, вивезе КАТП-0065.
 

Поділитись

Новини по темі: