19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Прокуратура Житомир порушила кримінальну справу за фактом смерті десятикласника

Прокуратура Житомир порушила кримінальну справу за фактом смерті десятикласника

  • 18 вересня, 2008 11:11
За вісім місяців поточного року Житомирська митниця перерахувала до Держбюджету України 386,3 мільйона гривень митних платежів.

Це вдвічі, або на 187,2 мільйона гривень, більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За встановленим Міністерством фінансів України планом-графіком забезпечення надходжень до Державного бюджету України по Житомирській митниці за 8 місяців показники виконано на 141,1 відсотка, тобто на 112,5 мільйона гривень більше.

Про це повідомив кореспондентові УКРІНФОРМу перший заступник начальника Житомирської митниці Микола Мосійчук.

Як зазначив Микола Мосійчук, одним із основних факторів, що вплинули на стан виконання очікуваних надходжень, стало збільшення ввезення обладнання. Крім того, приріст надходжень митних платежів на 6,1 мільйона гривень забезпечено унаслідок коригування митної вартості імпортних товарів. За словами Миколи Мосійчука, практично третя частина прийнятих митницею рішень стосовно визначення митної вартості товарів - це коригування у бік збільшення.

Майже у півтора раза у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла сума надходжень митних платежів при митному оформленні товарів за листами про погодження. Лише за серпень надійшло 15,4 мільйона гривень, а це в 2,2 раза більше, ніж торік. "Однак основним джерелом надходжень митних платежів в Житомирській митниці залишаються платежі, що сплачуються при митному оформленні товарів у торговому обігу", - зауважив Микола Мосійчук.
Поділитись

Новини по темі: