23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • На Житомирщині закінчився Міжнародний турнір з боксу

На Житомирщині закінчився Міжнародний турнір з боксу

  • 15 вересня, 2008 9:32
 X Міжнародний турнір з боксу серед молоді на призи чемпіона XXVI Олімпійських ігор Володимира Кличка, що упродовж чотирьох днів проходив у місті Бердичеві Житомирської області, назвав переможців, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

Найкращий боксерський вишкіл продемонстрували українські спортсмени, які отримали перемогу у восьми вагових категоріях з одинадцяти. Так, чемпіонами стали: у ваговій категорії 54 кілограма - Олег Пруткий, до 60 кг - В'ячеслав Гуденко, до 64 кг - Ігор Панкевич, до 69 - Тарас Макаров, до 75 - Володимир Савенко, до 81 кг - Енвер Туктанов, до 91 - Тарас Денисенко, і понад 91 кг - Єгор Плєвако. Три чемпіони на нинішньому турнірі має команда Узбекістану. Це, зокрема, Жасурбек Латипов у ваговій категорії 48 кілограмів, Буньодбек Машрапов - до 51 кілограма та Фаелітдін Гайноваров - 57 кілограмів. Невдовзі любителі боїв на рингу зможуть побачити цих спортсменів на чемпіонаті світу, який у жовтні відбудеться у Мексиці.

У рамках X Міжнародного турніру у найбільш компактному та густонаселеному мікрорайоні міста Бердичева, де проживає багато дітей, було відкрито новий Спеціалізований зал боксу. На реконструкцію та ремонт цієї спортивної споруди з місцевого бюджету було виділено понад 300 тисяч гривень.

Це просторе сучасне приміщення з облаштованими роздягалками, зробленим євроремонтом. "Відкривши цей зал, ми спрацювали, у першу чергу, на імідж вітчизняного спорту. Адже, коли бердичівлянин виступає на різного роду міжнародних змаганнях і виборює перемогу, він є гідним представником нашої держави. Тому вважаю, що ми це зробили не для конкретного міста Бердичева, а в цілому для України", - сказав у розмові з кореспондентом УКРІНФОРМу начальник відділу фізкультури та спорту Бердичівської міської ради Сергій Ковальчук.
Поділитись

Новини по темі: