29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирі зіткнулися два пасажирські мікроавтобуси. ФОТО

У Житомирі зіткнулися два пасажирські мікроавтобуси. ФОТО

  • 8 вересня, 2008 17:03
У суботу, 6 вересня, близько 21 години в м.Житомирі по вул. Черняхівського водій мікроавтобуса «Мерседес», рухаючись у напрямку Гідропарку та виконуючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі мікроавтобусу «Фіат», який рухався у зустрічному напрямку.

Про це «Журналу Житомира» сьогодні повідомила Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС України в Житомирській області. 

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та четверо пасажирів мікроавтобусу «Фіат» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до лікарні.

За словами в.о. заступника начальника УДАІ УМВС Миколи Прохоренка, 44-річний водій мікроавтобуса «Мерседес» з метою уникнення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху та власну безпечність намагався втекти з місця пригоди. Проте його намірам завадили працівники ДАІ, які затримали втікача.
 



Як повідомляє «Журналу Житомира» інспектор групи профілактичної роботи УДАІ УМВС Василь Кравцов, тільки за останній тиждень працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирщини було зафіксовано 6526 порушень Правил дорожнього руху.

Затримано 355 водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. За перевищення швидкісних режимів на водіїв складено понад 2 тисячі адміністративних протоколів.

За цей же період на автошляхах області сталася 31 дорожньо-траспортна пригода, де 3 людей загинуло, ще 43 – отримали тілесні ушкодження.

Поділитись

Новини по темі: