18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Житомир зустрів марафонців хлібом і сіллю

  • 3 вересня, 2008 17:08
  • 1

Більше 200 житомирян зустріли учасників міжнародного марафону "Київ - Варшава, разом до Євро 2012".

Торжества з нагоди прибуття учасників марафону відбулися в Житомирі на площі Королева за участю представників міської і обласної влади, громадськості і журналістів, передає УНІАН.
 
Біля кінотеатру "Жовтень" учасники марафону - інваліди-колясочники і спортсмени-любителі - розповіли житомирянам про свій намір успішно доїхати до Варшави на підтримку проведення в Україні і Польщі "Євро-2012".
 
З нагоди прибуття в місто марафону житомиряни підготували святкове шоу за участю юних виконавців і ансамблю бального танцю.
 
Представники обласної влади зустріли учасників марафону хлібом-сіллю і побажали успіхів в досягненні мети. Зараз учасники марафону выдправились в Рівне, де також планують звернутися до жителів міста із закликом підтримати ідею проведення в Україні "Євро-2012".
 
Нагадаємо, що учасниками Міжнародного марафону "Київ - Варшава, разом до Євро 2012" є 12 чоловік - спортсменів-колясочників, які впродовж двох тижнів планують подолати відстань з Києва ка Варшави.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Григорий
8 жовтня, 2008 16:04:36

Весь комплекс рекламных и полиграфических услуг включая в себя ТВ, Радио и т. д. Внешняя реклама, размещения рекламы на Билбордах, домах, транспорте. Дизаин, веб дизаин, макетирование, фирменная стилистика, корпоративная стилистика, разработка медиастратегий и т. д. Изготовление полиграфической продукции разных категорий и форматов на собственном оборудовании начиная с визиток как простых, так и элитных, заканчивая каталогами высочайшей сложности, а так же буклеты, проспекты, брошюры, книги и т. д. Предлагаем сотрудничество типографиям в послепечатном процесе. У нас новый вакуумный листоподборочный комплекс СР Бург 10-а 2 башни по 10 лотков со сшивкой на скобу, Термобиндер ВВ -3001 с фрезой до 500 циклов в час, резак Сейпа Перфекта и т. д. <br /> 8-044-221-38-37; 8-050-410-81-37