20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Економіка
  • Громадська організація Бердичева заборонила будівельникам зрізати дерева

Громадська організація Бердичева заборонила будівельникам зрізати дерева

  • 12 серпня, 2008 12:58

Компанія «Бердичівбусервіс» отримала право на будівництво девятиповнрхівки за адресою Шевченка 18/2. Для того, щоб підготувати майданчик до будівництва, співробітники компанії «Бердичівбудсервіс» прибули сьогодні на місце майбутнього будівництва, щоб зрізати дерева, що ростуть на майбутньому будівельному майданчику.

Проте, їх старання зробити Бердичів красивіше не знайшло розуміння у представника громадської організації «Добробут та захист спільнимі зусиллямі» пана Венгріновича.
 
Представник громадської організації попросив у бізнесменів пред'явити документ, що вирішує рубку дерев. У відповідь громадського діяча попросили не заважати і пообіцяли застосувати до нього заходи фізичної дії. Слова будівельних бізнесменів привели до того, що на місці майбутнього будівельного майданчика опинився заступник прокурора міста Бердичева пан Дубцов.
 
Співробітник бердичівської прокуратури попросив будівельників пред'явити документи на право вирубки дерев. Проте по документах товщина стовбура спиляного дерева не відповідала вказаному в дозволі. Прокурорський працівник запропонував бізнесменам проїхати до  прокуратури і розібратися в ситуації.
 
Проте будівельники їхати не захотіли і запитали у співробітника прокуратури: хто ти такий?
 
Далі відбулося нервове спілкування будівельників з паном Дубцовим, більше схоже на хамську поведінку будівельників (у розпорядженні редакції опинилося відео спілкування бізнесменів із співробітником прокуратури - авт.), результатом якої стало запрошення представників компанії «Бердичівбудсервіс» в прокуратуру у вівторок на 11.00.
 
Після спілкування з прокурором будівельники зібрали свої  інструменти і віддалилися з поля бою.
 
Видання   "Деловой Бердичев"        упевнено, що скандал відбувся через технічну накладку: невміння будівельників користуватися лінійкою при вимірі товщини дерев. І дивуватися тут нічому – дерево кругле, а лінійка прямокутна – будь-який мешканець Бердичева заплутатися міг би, пише Валентин Бортник.
Поділитись

Новини по темі: