25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Шелудченко стурбована фактом бомбардування міст Грузії

Шелудченко стурбована фактом бомбардування міст Грузії

  • 11 серпня, 2008 11:44
  • 1
Житомирський міський голова Віра Шелудченко висловлює глибоку стурбованість у зв’язку із загостренням ситуації у Південній Осетії (Грузія). Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

Особливого занепокоєння викликає факт бомбардування мирних міст — Кутаїсі, Поті та Горі. Розгортання бойових дій на території суверенної Грузії призводить до неминучих втрат серед мирного населення і появи біженців.

За словами Шелудченко, у зоні конфлікту треба вжити заходи щодо негайного припинення вогню.

— Сьогодні всі конфліктуючі сторони, а також міжнародні організації повинні негайно припинити ведення бойових дій і сісти за стіл переговорів, щоб не допустити гибелі мирного населення, — наголошує Житомирський міський голова.


Нагадаємо, нещодавно Віра Шелудченко відвідала з офіційним візитом Грузинську республіку. Під час візиту було підписано договір про братерство та співпрацю між Житомиром та містом Кутаїсі.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Александр
11 серпня, 2008 23:53:59

А где вы были когда Грузия делала алкоголь на украинском спирте и продавала в Россию. <br /> Когда грузинскими винами были заполнены украинские магазины,и снижен ввозной акциз на вина.Хоронилось украинское винопроизводство. <br /> Когда оружие Украина продавала (а может подарила) в горячую тоску... <br /> Мне стыдно в отпуск приезжать на Украину,из Европы куда вас тянет.Лжецы и лицемеры вы любите себя в Украине,т.к. в вас нет Украины...