24 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі вилучають ігрові автомати

  • 22 липня, 2008 16:28

Працівники служби по боротьбі з економічною злочинністю перевірили цього року 220 підприємців, які заробляють гроші гральним бізнесом в Житомирі.

Про це повідомили в прес-службі УМВС в Житомирській області, з посиланням на керівника відомства полковника міліції Ігоря Савченко.

В результаті цих перевірок – виявлено 118 фактів протиправної діяльності в цій сфері. З метою припинення незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, міліція вилучила 169 одиниць ігрових автоматів.
 
Згідно ухваленому рішенню, підприємці, чия документація не відповідає вимогам чинного законодавства і рішенням Жітомирради, вимушені будуть припинити свою діяльність в цій сфері бізнесу. Натомість об'єкти грального бізнесу буде перепрофільовані під об'єкти сфери торгівлі і побутових послуг.
 
Нагадаємо, в березні поточного року правоохоронці Житомирської області виявили 266 «одноруких бандитів», які діяли без дозвільних документів. Третина протоколів, складених за порушення правил проведення господарської діяльності, вже розглянута в судах, на порушників накладені штрафи на загальну суму 5 тисяч гривень.
Поділитись

Новини по темі: