28 березня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі знайшли ділянку для будівництва Льодового Палацу

  • 16 липня, 2008 17:22

Міська влада Житомира подали на розгляд в Житомирську облдержадміністрацію пропозицію про ділянку землі, призначену для будівництва Льодового Палацу.

Як повідомила мер міста Віра Шелудченко, пропонована ділянка землі, а це необхідних 3,5 га розташована при в'їзді до Житомира з боку Києва в районі інституту хмелярства і аеропорту. Найближчими роками там планують побудувати і інші соціальні об'єкти, пише Житомир.инфо.
 
Ділянка землі в районі Технологічного університету на Корбутовці, яка розглядалася раніше як можливий будівельний майданчик, була знята з обговорення. По словах В.Шелудченко, для будівництва довелося б знести дуже багато дерева, що неприпустимо в зеленій зоні міста.
Втім, до остаточного рішення ще далеко, воно прийматиметься спільно з федерацією хокею.
 
Нагадаємо, в січні 2007 року в Житомирі відкрився перший критий каток із справжнім льодом. Можливість круглий рік бути у формі житомирянам надав центр дозвілля «Плаза». Юрій Павленко, тоді на відкритті комплексу підкреслив, що обласна і міська влада підтримуватимуть починання підприємців, які хочуть зайнятися будівництвом оздоровчих комплексів, а мер Житомира Віра Шелудченко пообіцяла, що скоро в Житомирі подібних оздоровчих центрів буде три.
 
У червні 2008 року Житомир залучився до інших українських міст в підготовці майбутніх олімпійських чемпіонів по зимових видах спорту. У фізкультурно - оздоровчому комплексі ФОК відкрили школу фігурного катання і хокею. Учні вчитимуться спортивній науці безкоштовно.
Поділитись

Новини по темі: