20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • «Можу для дітей» організувала акцію для дітей дитбудинку (с.Денеши). ФОТО

«Можу для дітей» організувала акцію для дітей дитбудинку (с.Денеши). ФОТО

  • 15 липня, 2008 20:14
«Намалюй своє щастя», таку назву мала акція, організована житомирською ініціативною групою «МоЖу для дітей». Про це «Журналу Житомира» повідомили організатори акції.

15 волонтерів провели день малювання в дитячому будинку села Дениші, приділивши всю свою увагу та любов дітлахам. Діти раділи гостям, які привезли ватмани, яскраві фарби, пензлики та солодощі. Але найголовніше, що привезли із собою молоді студенти, – це своє тепло та особливу турботу для кожної дитини, Катерина Бистрицька.
 
«Коли приїздять студенти-волонетри, діти вчаться спілкуватись, бачать інших людей, не замикаються в закритому просторі. Такі поїздки дуже важливі для повноцінного розвитку дітей», - говорить методист дитячого будинку Олександра Довга.

«МоЖу для дітей» є ініціатором багатьох акцій. Волонтери - це студенти Житомирського державного університету імені Івана Франка, молоді журналісти. З часом до групи журналістів долучилися представники й інших навчальних закладів міста, громадські організації та люди, яким небайдужа доля дітей-сиріт, а також новообраний студентський мер Житомира Олексій Кубраков.

У майбутньому координатори ініціативної групи планують створити фонд «МоЖу для дітей».

фото Оксани Трокоз














Поділитись

Новини по темі: