18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Ігор Орлов приведе інвесторів в Житомирську область

  • 15 липня, 2008 20:10
82 відсотки інвестицій, які ідуть в економіку Житомирщини, - це інвестиції в галузь машинобудування, або на галузі, похідні від неї. На цьому наголосив на прес-конференції заступник голови облдержадміністрації Ігор Орлов.

Заступник керівника області бачить у такому спрямуванні інвестиційних коштів певний позитив, адже область завжди мала низку традиційних машинобудівних підприємств, яким вдалося зберегти культуру виробництва.

На думку Ігоря Орлова, участь у виставці "Барвиста Україна" дасть можливість привернути увагу потенційних інвесторів до регіону. Він вважає, що такі заходи, як ця виставка та інвестиційні форуми, сприяють надходженню інвестиційних коштів в область.

До речі, якщо порівняти суми надходження інвестицій в економіку області торік і за відповідний період цього року, то зростання становить 600 відсотків. Величезну роль у збільшенні цієї суми, відіграв інвестиційний форум, що відбувся у березні цього року.

"Потрібно говорити про себе, показувати себе, пропонувати, гарантуючи інвестору розуміння з боку влади. Лише за цих умов в область прийдуть кошти", - підкреслив заступник голови ОДА.
Поділитись

Новини по темі: