28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирські і Бердичівські водії побилися через пасажирів. ФОТО

Житомирські і Бердичівські водії побилися через пасажирів. ФОТО

  • 14 липня, 2008 12:46

На трасі "Житомир-Бердичів" продовжуються транспортні баталії. На цей раз довелося викликати наряд міліції, тому що між водіями конкуруючих перевізників, які здійснюють маршрут “Бердичів-Житомир” відбулася бійка.

Бердичівське автотранспортне підприємство, виконуючи рішення Бердичівського виконкому, запропонувало пасажирам здійснювати посадку на приміській автостанції по вулиці Ширшова в Бердичеві. Автобуси Житомирського підприємця Тетяни Іваніцкой туди не пустили, тому що вона   не уклала відповідний договір, говорять працівники АТП, пише Юлія Крук, Діловий Бердичів.
 
Тетяна Іваницька, приватний підприємець, депутат Житомирської облради: “Сьогодні зранку звонить водій і каже, що його повну маршрутку з трьох боків затиснули водії автопарку. Заставили вийти пасажирів. Я так розумію, що автопарк поставив свого диспетчера самостійно, без погодження з обласною адміністрацією, яка є замовником маршруту, змінили напрямок руху на приміський вокзал. Задіяли ДАІ, в зговорі. І ДАІ стояло, я сама бачила, і контролювало рух пасажиропотоку, відправляло людей на приміський автовокзал”.

У змову не вступали, кажуть працівники ДАІ, лише виконували рішення Бердичівського міськвиконкому, яке забороняє зупинку біля “Мірабели”. Водії ж вирішили воювати. Житомирські пішли на переманювання пасажирів, бердичівські - на перехват. Закінчилося прочуханкою. В результаті якої начальник колони АТП потрапив до лікарні.

Поки сторони вирішували, кому і де здійснювати посадку, до зупинки з'їхалися автобуси автопарку і заблокували її, а разом і автобус Тетяни Іваницької. Така ж ситуація склалася і у Житомирі.

Ігор Плісак, голова правління ВАТ “Бердичівське АТП 11837”:
“Наші машини не можуть там загружатися. Хоча у паспортах є зупинка на Жуйко, тобто біля музичної фабрики. Диспетчера Іваницької не дають грузитися нашим водіям. Були факти побиття наших водіїв. Постійно надходять погрози. Адміністрація завалена рапортами від водіїв. Ми зверталися до обласної адміністрації, міліції. Реакції — нуль”.

Житомирське та Бердичівське начальство довго слухало конкуруючі сторони, вирішило: без перемовин тут не обійтися. Перевізникам знадобилася дві години, аби дійти згоди.

Тетяна Іваницька: “Автобуси будуть відправлятися з автостанції № 1, № 2 і їхати на Житомир. “Лівих” перевезень ніхто не буде робити. Всі працюватимуть згідно графіка і чинного законодавства. Є такий момент з боку Іваницької, що недобросовісно виконували свої зобов'язання люди, які в мене в оренді. Я взяла тайм-аут, щоб переговорити з ними. Конфлікт вичерпано”.

фото trkvik.tv
















читайте также:
Поділитись

Новини по темі: