19 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Наталія Біляк провела акцію протесту в столиці. ФОТО

  • 8 липня, 2008 15:51

Минулого тижня житомирянка Наталія Біляк проводила акцію протесту в столиці України Києві.

Вона спробувала потрапити на прийом до головної леді «Партії Регіонів», а нині Секретаря «нацбезпеки» України, Раїси Богатирьової. З самою Богатирьовою, зустрітися так і не вдалося, але вона дала вказівку своїм заступникам і помічникам зустрітися з Наталією і розібратися, в чому причина такого дивного, навіть для столиці прояву протесту, пише Руслан Мороз.
 
Заступник Богатирьової – Борис Забчук, зустрівся і поговорив з жінкою, що приїхала з «ближньої провінції».
 
Наталія розповіла про свої біди, і пред'явила фотознімки. Поспілкувавшись достатньо тривалий час, Наталії сердечно поспівчували, пообіцяли неодмінно допомогти і навіть «задати прочуханку самому Житомирському Губернаторові і представникам «Партії Регіонів» в Житомирській області», після чого з полегшенням і чистим серцем випровадили, вказавши доріжку у бік Житомира.
При цьому з'ясувалася, правда, одна дуже нехороша деталь: жодна скарга, подана в Житомирі в численні партійні приймальні не дійшла до Києва.
 
В Опікунській раді житомирського міськвиконкому, відносно сім'ї Біляк ухвалюються злочинні за своєю суттю рішення - затверджує Наталія. Зокрема, секретар опікунської ради – Ніна Караваєва, заявила, що дитина (мабуть, є на увазі Беата-Марія) – невихована і її слід віддати в інтернат, а опікунку – «позбавити повноважень далі піклуватися про свою рідну сестру». Що стосується їх мами – лежачого інваліда першої групи Гелі Станіславівни, то «її терміново необхідно здати в будинок пристарілих».
 
Нагадаємо, зі всієї великої кількості вимог Наталії і Беаты-Марії від імені їх мами Гелі Станіславівни Біляк, на сьогоднішній день залишилося тільки три, ось ці:
Нагородження Гелі Станіславівни Біляк медаллю «Мати-героїня».
Виплата покладених грошових сум, які повинна виплатити держава Гелі Станіславівні Біляк після отримання травми на виробництві.
Питання з обіцяною і прілюдно озвученою квартирою.
 

Поділитись

Новини по темі: