29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Прес-служба житомирської облдержадміністрації виставляє Ю. Забєлу на сміх

Прес-служба житомирської облдержадміністрації виставляє Ю. Забєлу на сміх

  • 8 липня, 2008 11:38
Коли знайомишся із сайтом Житомирської облдерждміністрації, то диву даєшся наскільки він недолугий. Останні роки за нього відповідало управління зв’язків з громадськістю.

Сайт за своїм змістом не лише не відповідає вимогам щодо відкритості влади зі сторони Президента, уряду і губернатора, а постійно “підставляє” їх.

Так, 3 липня на ньому було розміщено матеріал наступного змісту:
“Жнива стануть своєрідним екзаменом для керівників районів. – голова обласної адміністрації Юрій Забела В Житомирській області в управліннях агропромислового розвитку працює майже 300 фахівців сільського господарства.
«Така кількість людей може засіяти зерном і зібрати врожай з території десятка таких областей як Житомирська. Тому я не сприймаю і не сприйматиму категорично пояснень і виправдань на тему «не встигли», «не змогли». - сказав Юрій Забела.
Голова адміністрації вже попередив голів РДА, що ініціюватиме звільнення тих керівників районів, котрі не контролюють ситуацію на місцях.
Прес-служба ОДА”

Не треба бути великим фахівцем у сільському господарстві, щоб зрозуміти, що емоційний вислів Забели надто перебільшує можливості нашого чиновництва. Бо ж на тому ж сайті наведено його слова про те що під час жнив на поля вийде понад 1700 комбайнів. Зрозуміло, що 300 працівників управлінь не зможуть одночасно працювати на 5-ти комбайнах.

Тим більше, коли сезонне навантаження на одну машину складатиме 130 гектарів. Не говорячи вже про “десяток областей”. Це –перебільшення, гіпербола. І застосована для того, щоб розворушити чиновництво під час проведення жнив.

Прес-служба обласної адміністрації розмножує ці слова губернатора цілком серйозно, не розуміючи, що підставляє свого шефа і виставляє його на сміх. Це – прямий наслідок створення нового управління у справах преси та інформації, яке створили люди, далекі від інформаційної галузі.

Такі часті проколи у висвітленні діяльності Забели наводять на думку: а чи не спрямована це акція по його дискредитації?

Максим Тичина
Поділитись

Новини по темі: