18 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області відбулося смішне ДТП. ФОТО

  • 25 червня, 2008 14:12
«Скупий платить двічі» – прислів'я начебто відоме і цей життєвий досвід відомий всім. Але, ось що вранці, 23 червня, розповів постійний читач Володимир Гусев:

- Їхав я у справах з Радомишля до Житомира, убік Кочерова. Проїжджаю, значить, по мосту, що недалеко від місцевого автовокзалу, і бачу таку картину: навантажений «ГАЗ» стоїть на задніх колесах! Дорога там з підйомом, а вантажівка була доверху переобтяжена деревом, ось і вийшла оказія. Картина, звичайно, цікава, але господареві, напевно, було не до сміху.

Можна було тільки здогадатися, що якщо машині «призначено» було перевозити максимум сім кубів дерева, - їй накинули близько десяти.

Дізнатися подробиці події поспішила газета «20 хвилин» в прес-службі Житомирського облгаї.

«Нічого смішного тут не немає!»», - відповіли там. Як виявилось, сведетель ДТП бачив картину тільки «постфактум».  Близько трьох годинників ночі тут відбулися зіткнення декількох вантажних автомобілів. Водій однієї машини задрімав за кермом, а другою – не справився з дистанцією, в результаті відбулося зіткнення. До ранку з постраждалих авто залишилося тільки одне, яке і відобразив Володимир Гусев.


Поділитись

Новини по темі: