29 березня, 2024
Ми в соцмережах

Юлія Тимошенко викликала Забєлу на килим

  • 25 червня, 2008 13:56
На завтра під час засідання Кабміну знову запланований звіт голів місцевих державних адміністрацій про діяльність, направлену на забезпечення цінової стабільності і погашення заборгованості по виплаті заробітної плати працівникам в галузях економіки.

Звіт губернаторів, п'ятеро з яких Юлія Тимошенко хотіла побачити 17 червня через високоу інфляцію в їх областях, стоїть пунктом першим на порядку денному завтрашнього засідання уряду.

На цей раз отримувати в Секретаріаті Президента дозвіл на поїздку до Тимошенко чекає шестеро губернаторів: Віктор Бондар - голова Дніпропетровської облдержадміністрації, Володимир Логвіненко - голова Донецької облдержадміністрації, Юрій Забєла – керівник Житомирської ОГА, Іван Гавчук – голова Хмельницької облдержадміністрації, Олександр Старух - тимчасово виконуючий обов'язки голови Запорізької облдержадміністрації, Микола Лаврік – т.в.о. голови Сумської облдержадміністрації і Леонід Черновецкий – голова Київської міської держадміністрації, повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, на засідання уряду 17 червня Тимошенко запросила голів адміністрацій тих областей, де найбільший показник інфляції. Зокрема на нараду запрошені голови Сумської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей і міста Києва.

Раніше Тимошенко заявляла, що поставить перед Президентом питання про звільнення п'яти губернаторів в областях, де спостерігається найвищий показник інфляції. Проте, заступник голови Секретаріату Президента Олександр Шлапак заявив, що губернатори не підуть на засідання Кабміну.

У свою чергу київський міський голова Леонід Черновецкий особисто заявив, що не бачить сенсу брати участь в «в черговій політичній клоунаді, затіяній Тимошенко».
Поділитись

Новини по темі: