18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • День молоді в Житомирі: «Ромина-шоу», «Пау-TINA», «житомирський Діма Білан»

День молоді в Житомирі: «Ромина-шоу», «Пау-TINA», «житомирський Діма Білан»

  • 20 червня, 2008 16:43
Перша в Житомирі офіційна студія естрадних мініатюр «Ромина-шоу» виступить на концерті «Академії зірок-2» 28 червня на День молоді в Житомирі. Про це повідомив продюсер Сергій Вікторов.

У нашому житті завжди повинне бути місце для свята. Не дивлячись на буденний, нудний круговорот. «Усмішки роблять світ яскравішим!» – це кредо студії - говорить Тетяна Роміна, керівник студії мініатюр.

– Ідея назрівала давно, – розповіла Тетяна – Хотілося створити щось нове. У нас є чудові колективи, які готують сильних вокалістів, є танцювальні і театральні студії, а ось естрадна мініатюра з'явилася в Житомирі вперше.

– Як виглядає естрадна мініатюра?
– Це сукупність пантоміми, пародії, хитромудро поставлених вокальних, танцювальних номерів. Та все, на що тільки вистачить фантазія і що можна відтворити на естраді.

– Не кожен же може вийти на сцену і ось так запросто виступати...
– І так, і ні. У кожному є родзинка, яку можна розкрити.
– У вас вже є свої зірочки?
– І не одна. Талановиті вокалісти Світлана Стецюк, Наталія Захарчук, Марина Тімощук. Дівчата встигли виступити у ряді фестивалів, де зайняли призові місця.

Шанувальників альтернативної музики радує група «Паніка» у складі Тетяни Кучеренко і Юлії Тарасенко. Захоплюють імпровізацією на сцені Ганна Голімбевськая, Оля Бердичівська, Віка Захарченко

– Як можна записатися в «Ромінашоу»?
– Набір в студію безкоштовно почнеться з навчального року. Охочі дзвоните нам: 8(063) 294-0014. А впродовж літа чекайте «Ромина-шоу» на концертних майданчиках рідного міста. Найближчий виступ – в день молоді.

Нагадаємо, свято в Житомирі пройде відразу на двох концертних майданчиках – в «Черепашці» і на сцені Центральної арки 28-29 червня.

Одна з родзинок шоу – сольний гранд-концерт молодіжної групи «Пау-TINA». А також, виступ з шоу-балетом «житомирського Діми Білана» Андрій Говорадло.

Поділитись

Новини по темі: