16 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Пожежники запізнились на пожежу через затори в Житомирі

Пожежники запізнились на пожежу через затори в Житомирі

  • 11 червня, 2008 18:03
Початок літнього сезону призводить, нажаль, до збільшення кількості пожеж. І не лише через спеку, а й через дитячу бездоглядність під час шкільних канікул.

Протягом минулого тижня через пустощі дітлахів в Житомирський області сталося п'ять пожеж. Остання трапилася у селі Глибочиця. Обійшлося без людських жертв, згоріли господарські будівлі.

Перший пожежний автомобіль прибув на місце пожежі у селі Глибочиця за двадцять хвилин після повідомлення. Затримка сталася через затори на дорогах, пояснюють вогнеборці.

Горіли господарські будівлі. Загальна їх площа складала 820 квадратних метрів. Вогнем було охоплено всю забудову. Роботу пожежних ускладнили паркан навкруги "самобуду", смітники, та відсутність поблизу водойми. Останнє стало причиною того, що пожежним довелося заправлятися водою за пів кілометра від пожежі.

Припинити пожежу вдалося через кілька годин. Причина пожежі поширена - безвідповідальність батьків та бездоглядність дітей.

Загальний збиток власників, знищеного вогнем майна, склав сто тисяч гривень. Рятувальники області звертаються до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду та навчати їх правилам безпечної поведінки.

Поділитись

Новини по темі: