16 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирі відбувся концерт на честь Дня Героїв України

  • 3 червня, 2008 12:51
  • 5
30 травня в рамках культурно-мистецької кампанії «Антиокупант» в Житомирі відбувся концерт присв’ячений Дню Героїв України.

Святкування відбулися у міському парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна, а саме на літній естраді «Ракушка».

Концерт виправдав усі очікування: гарному настрою сприяли драйвова атмосфера та сонячний погожий день. Безпосередню активну участь у святі брали такі гурти як «АнтиПОП», «Lebens Raum», «Легенда» і на завершення концерту виступив довгоочікуваний гурт «САД».

Захід зацікавив переважно молодь, яка, слід зауважити, була в захваті від дійства на сцені. «АнтиПОП» та «Lebens-и», хоч і є досить молодими гуртами, але виступили на рівні. Виступ легендарного Дніпропетровського гурту «САД», які виконували пісні з свого альбому «Доле, де ти», на вірші Тараса Шевченка був кульмінацією концерту і залишив по собі мабуть найбільше вражень. Для цінителів якісної музики і для тих, хто вміє відпочивати свято вдалося на 100%!

Не можна не взяти до уваги, що метою концерту було саме вшанування пам’яті усіх Українців, що присвятили своє життя боротьбі за волю українського народу і Українську Самостійну Соборну Державу.

Організатори заходу: Національний Альянс, Конгрес Українських Націоналістів, мистецьке об’єднання "ОsтаNNя Барикада" та Українська Партія.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

D2
3 червня, 2008 21:26:52

Впечатляет основной рефрен: &quot;Антиоккупант&quot;,против кого бы это звучало? Думал,подумал и решил,что это против русских направлено. <br /> Особенно была довольна молодежь,неплохо идет процесс оболванивания,скоро в Украине будут править бал публика,для которой &quot;Украина превыше всего&quot; и &quot;Все для украинцев&quot;-звучит знакомо, правда?

IBM
4 червня, 2008 9:01:12

D2 - поскорее бы уже это &quot;скоро&quot; настало...

Криця
5 червня, 2008 21:31:02

D2 <br /> Озирнись навколо. Ти в Україні. Не забувайся.

D2
8 червня, 2008 6:31:59

Пора уже отойти от стереотипа,что украинское сало-самое лучшее в мире сало,надо оглянуться и понять,что во многих вопросах продвижения по пути современной цивилизации Украина &quot;пасе заднiх&quot;.

Zell
13 червня, 2008 18:41:52

2 D2 <p> Розкажи плз. про путі &quot;соврємєнной цивілізації&quot;. А то непонятно шо то таке. <p> ЗІ А укр сало насправді краще в світі... Це 100%