28 березня, 2024
Ми в соцмережах

Віра Шелудченко урочисто відкрил в Житомирі ФОК. Фото

  • 30 травня, 2008 18:01
  • 2
Сьогодні в п’ятницю 30 травня, о 12:00 в Житомирі по вулиці Кібальчича, 9 (район Польової площі) урочисто відкрили розважальний комплекс ФОК.

З 12:00 до 16:00 тривала офіційна урочиста церемонія відкриття, а після 16:00 і, відтепер, всі бажаючі зможуть відвідати ФОК.

У комплексі ФОК створено умови для комфортного, насиченого та цікавого відпочинку.

На 1 поверсі ви можете відвідати велику та сучасну ковзанку, площею понад 900 м2. Створити гарний настрій Вам допоможе музика та світлові ефекти, що діють на ковзанці. Професійні інструктори допоможуть покращити свій рівень ковзання. Менеджери зможуть запропонувати Вам професійні студії фігурного ковзання та хокею.

Також на першому поверсі Ви можете відвідати більярдну, де діє 9 столів російського більярду та 2 столи пулу. Більярдна розташована у ірландському пабі, де можна продегустувати понад 50 сортів пива.

Посмакувати японськими делікатесами Ви можете у суші – барі, що розташований поруч з ковзанкою.


На другому поверсі розташовано розваги від найменших відвідувачів до дорослих.

На дитячому лабіринті одночасно може відпочивати до 100 дітей віком від 3 до 12 років. Також на 2 поверсі діють 32 розважальні автомати – дитячі редемпшени – у яких за результатом гри гравець отримує призові квитки. Накопичуйте квитки та обмінюйте їх на чудові іграшки. Також Ви отримаєте задоволення від гри на імітаторах авто перегонів, стрілялках, спортивних імітаторах, відеоігор та аєрохокею.

А поки діти розважаються – Ви можете випити запашної кави з апетитними тістечками у кав’ярні, що навпроти боулінгу.

Боулінг – справжня зірка другого поверху. Стильний боулінг містить 12 професійних доріжок, де одночасно може грати до 72 відвідувачів. В лаунж – барі Вам запропонують напої та легкі снеки.

Якщо Ви прийшли відпочивати з маленькою дитиною – до ваших послуг дитяча кімната, де ви можете залишити дитину турботам вихователів, на час Вашого відпочинку.











Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

D2
31 травня, 2008 17:44:34

Неплохо, а сколько стоит входной билет для взрослых и детей?

Зозуля
1 червня, 2008 23:20:48

Я так зрозуміла що сам вхід в комплекс безкоштовний, оплата при вході на каток або за години боулінгу. Але ціни високі як для Житомира